2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Ne želim da komentarišem druge stvari, samo košarku, želimo da rešimo seriju u Podgorici!

Objavljeno: 18.04.19 u 20:37

Košarkaši Crvene zvezde mts odradili su u četvrtak uveče trening pred četvrtu utakmicu finala plej ofa ABA lige.

U redovima crveno-belih svi su spremni, a trener Milan Tomić obratio se brojnim medijima iz Srbije koji su uz ekipu u Pogorici.

– Sigurno nas čeka teška utakmica. Nije dovoljno 25 minuta koliko smo imali koncentraciju u prošloj utakmici, već 40 minuta. Zadatke koje smo isplanirali u svlačionici i na sastancima moramo da sprovedemo na teren. Jedno je sigurno u analizi prve utakmice – moramo da sprečimo kontranapad Budućnosti, tu su napravili veliku prednost. Jedan od faktora je bio i Koti Klark, moramo bolje da odigramo u odbrani. Što se tiče napada, od početka sezone govorim, u ovakvim, finalnim utakmicama moraš da budeš dobar u oba pravca da bi pobedio. Moramo da budemo koncentrisani samo na košarku i da se bavimo ovim lepim sportom. Ekipa je spremna, vodimo 2:1, u ovom trenutku ne treba da razmišljamo o porazu, da spremimo dobro utakmicu i da završimo finalnu seriju u Podgorici. Sigurno da ne treba da se obaziremo ni na kakve druge stvari, svi ste videli šta se dešavalo ovde. Ne bih da komentarišem neke druge stvari osim košarke, kao što su neke moje kolege to uradile posle utakmice u Beogradu, završio je Tomić.

Utakmica broj 4 finalne serije igra se u petak u Podgorici od 19 časova.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter