0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen

CRNOGORSKI MEDIJI: Imali smo šansu da začepimo usta ‘dušmanima’, pokazali smo primitivizam (FOTO)

Objavljeno: 18.04.19 u 19:01

Mediji u Crnoj Gori bavili su se danas atmosferom u dvorani ‘Morača’ i nisu bili nimalo ‘naklonjeni’ domaćoj publici.

Mržnja je svakako najgora osobina kod ljudi, a nažalost navijači Crvene zvezde i Budućnosti mrze jedan, odnosno drugi klub. To je i dovelo do toga da ova finalna serija ABA lige bude više igra van terena nego na samom igralištu.

Jasmin Repeša i uprava Budućnosti optužili su Crvenu zvezdu da se u Beogradu igralo u atmosferi linča. Da su vređani, gađani raznim predmetima i pljuvani. Usledio je prvi revanš meč i slika ista, ovoga puta u Podgorici od strane navijača Budućnosti.

Mediji u Crnoj Gori nisu stali u zaštitu svojih navijača, već su ‘naoštrili pera’ i skresali istinu pravo u lice. Osudili su navijače Budućnosti za primitivizam.

FOTO: Vijesti/Printscreen

Tako su recimo ‘Vijesti‘ u svom tekstu navele da su ‘Varvari’ imali priliku da začepe usta ‘dušmanima’ i pokažu kako se na fin način bodri svoj klub, ali da su je ispustili i pokazali primitivizam tako što su uzvratili uvredama, gađanjem i pljuvanjem. Ovaj list je takođe osudio i ponašanje sina Ministra unutrašnjih poslova Crne Gore koji je učestvovao u pljuvanju košarkaša Crvene zvezde.

‘Cafe de Montenegro’ takođe je osudio ponašanje navijača u Podgorici uz naslov ‘Revanšizam za beogradski linč: Atmosfera na ivici regularnosti’. Piše da su košarkaši Crvene zvezde vređani, gađani raznim predmetima i pljuvani, uz konstataciju da je ovo poslednje izgleda postalo moderno na ovim prostorima. Zaključak je jedinstven da je ovo sve daleko od sporta.

FOTO: CDM/Printscreen

Sutra od 19 časova nas čeka četvrta utakmica u Podgorici, a na navijačima Budućnosti je da pokažu da su naučili lekciju, mada je to teško za očekivati. Takođe, isti ispit je i pred pristalicama Crvene zvezde ako se bude igrao peti meč u Beogradu, valjalo bi ovo finale vratiti sportu, tačnije košarci…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter