2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen

PRVI SNIMCI HAOSA U PODGORICI: Evo kako je izgledao napad na klupu Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.19 u 20:07

U pauzi između dve četvrtine došlo je do incidenta posle kog je jedan deo tribine u dvorani ‘Morača’ ispražnjen.

Dok su se dva tima spremala za početak druge četvrtine, navijači Budućnosti su odlučili da napadnu klupu Crvene zvezde. Pored raznih predmeta od novčića do upaljača na parket su uleteli i navijači.

Srećom policija i redari su brzo reagovali i sprečili veći haos. Deo dvorane je ispražnjen, a žandarmerija je oko terena u ‘Morači’. Srećom povređenih u stručnom štabu Crvene zvezde i igračkom kadru nema.

Na društvenim mrežama su se već pojavili prvi snimci incidenta u Podgorici:

0
0

2 Komentara

  1. Momak je izbacio sliku iz Morace sa nekom porukom da navija za CZ i opalio selfi neko ga prepoznao i groma u njega…. kao navijac Bud mislim da je od pocetka finala kosarka izgubila smisao i sve zbog spinovanja informacija kao na primjer ova i sve ce tako u krug…. Covicu junior kapa dolje sto si izdrzao i kako igra… ali opet nema ovo veze sa kosark9m ti momci igraju i profesionalci su i ne zasluzuju ovo ni jedni i drugi, neki igrac ce da se povrijedi ovdje ili u BG

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter