2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Promo

GOSPODINE REPEŠA, OVO NIJE LINČ: Posekotine, ogrebotine i ispljuvani sako članova uprave Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 17.04.19 u 22:35

Žalio se trener Budućnosti Jasnim Repeša na linč koji je navodno doživeo u Beogradu tokom drugog meča finalne serije u Beogradu, a večeras je ćutao.

U Beogradu se pričalo o linču, a večeras ‘zid ćutanja’ u Podgorici. Ali, neke stvari ne mogu da se sakriju. Navijači Budućnosti sve vreme zasipali klupu Crvene zvezde čvrstim predmetima i pljuvali, a najgore su prošli članovi uprave Branislav Baćović i Saša Vladisavljević koji imaju rane i ogrebotine po glavi i nogama. Odela su im ispljuvana.

– Ovakvu torturu nikada nisam doživeo u svom životu. Bio sam za vreme rata i u Sarajevo i u Hrvatskoj, ali ovo stvarno nikada nisam video. Pljuvali su me 40 minuta, gađali raznim predmetima – rekao je Vladisavljević za ‘Informer’ i dodao:

FOTO: Promo

– Nema smisla igrati košarku u ovakvim uslovima. Pozdravljam Jasmina Repešu i bolje da mu ništa više ne poručujem. Bolje da ne pozaoštravam atmosferdu dodatno.

Podsetimo, četvrti meč na programu je u petak od 19 časova, takođe u dvorani ‘Morača’ u Podgorici.

0
0

2 Komentara

  1. A jel on to organizovao, čovek se samo bunio protiv toga u Beogradu. Pa šta da očekujete u Morači posle onakvih uvreda u prve dve utakmice? Ja ne branim morona Repesu, taj čovek ima da izgubi finale, samo pričam o činjenicama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter