2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Trebalo je da ne navijaju za Zvezdu?

Objavljeno: 14.04.19 u 22:30

Trener Crvene zvezde Milan Tomić bio je prezadovoljan igrom svog tima posle utakmice, a posebno je pohvalio navijače.

– Hvala publici i navijačima što su došli u ovolikom broju i što su nam stvarno pomogli da dobijemo još jednu utakmicu i da napravimo 2:0. Bez njihove podrške sigurno bi bilo mnogo teže. Trideset godina sam u košarci, ali sigurno da ovakvu atmosferu nikad nisam doživeo. Jesam jedino kada sam igrao sa Olimpijakosom u Areni – počeo je priču Milan Tomić.

Strateg crveno-belih se potom osvrnuo i na tok utakmice.

– Mislim da smo svih 40 minuta dominirali, to govori i rezultat, ali to ne znači ništa. Igra se na tri pobede i moramo da budemo spremni da odigramo još kvalitetnije u Podgorici tu prvu utakmicu i da idemo na pobedu. Da sada ne bude, dobili smo 40 razlike i da stanemo. Ne, ne. ABA liga se uzima kada se upiše treća pobeda.

Pobedila je, kako kaže, timska igra.

– Igrali smo timski od prve sekunde i prvog minuta. Ako imamo 20 asistencija i 7 grešaka, onda je to dokaz. Odžo, Čović, Dobrić, Stratos… To je sve timski odigran posao. Najbitnija je bila odbrana, ne toliko napad. U odbrani smo zaustavili Kola i Gordića... Kad odigraš dobro u odbrani biće lakih poena u kontranapadu.

Prokomentarisao je Milan Tomić i izjavu svog kolege Jasmina Repeše da je ovo bio linč.

– Komentarišem samo košarku. Bavim se samo košarkom. Zahvalio sam se navijačima na podršci. Svako može da daje izjavu kakvu god hoće. U hali je 6.000 ljudi, da li da ne navijaju za Zvezdu? Igrali smo protiv Partizana u takvoj atmosferi, igrala je i Budućnost, sigurno da moj tim zna da igra u takvoj atmosferi – istakao je Tomić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter