0
Košarka

FOTO: KK DINAMIK

ALILOVIĆ PROMOVISAN: Znam da je ovo zemlja košarke, na meni je da se dokažem

Objavljeno: 10.04.19 u 16:38

Kako je ranije najavljeno, slovenački trener preuzeo je ekipu sa Dorćola.

U prostorijama Dinamika je danas predstavljen Miro Alilović.

Alilović u Dinamiku menja Vladimira Đokića koji je podneo ostavku na mesto trenera ekipe. Slovenački strateg je trenerskim poslom počeo da se bavi još 2001. godine, a u svojoj karijeri je u dva navrata vodio Olimpiju i to oba puta kada je prekomandovan na poziciju glavnog trenera sa pomoćnika.

– Znam gde dolazim, dolazim u zemlju košarke, na meni je da pokažem da sam vredan i da zaslužujem takav poziv. Iza nas je mikro ciklus, video sam momke, imaju radne navike. Povodom toga bih se zahvalio prethodniku, Vladimiru Đokiću, jer je postavio dobre temelje i na meni je da nastavim da gradim na tome. Što se tiče uslova, nema šta da se kaže o ovom klubu, oni su uporedivi i sa američkim standardima. Imamo još 14 dana do početka Superlige da se što bolje spremimo. Idemo sa ciljem da što više pobeđujemo, ali i da se dokazujemo iz utakmice u utakmicu, da zajedno rastemo i budemo što bolji. Imaćemo četiri kontrolne utakmice, pa ćemo videti šta i kako dalje, izjavio je Alilović na današnjoj promociji.

Novi trener Dinamika debitovaće na klupi ekipe već danas od 17.30 u prijateljskoj utakmici protiv OKK Dunava u zemunskoj hali Master.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter