3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Sa druge strane se prave igranke, pokušavaju da nam stvore pritisak – to su smešne stvari!

Objavljeno: 05.04.19 u 16:00

Sutra ćemo dobiti ime prvo finaliste ABA lige.

Crveno-beli imaju priliku da nakon poraza prethodnog vikenda utisak poprave pred svojim navijačima, dok se crno-beli nadaju ‘brejku’.

Saopštenja iz oba tabora dodatno su podgila tenziju pred ovaj odlučujući meč, a trener crveno-belih osvrnuo se na neke prethodne izjave iz tabora sutrašnjeg rivala.

– Moj posao je da radim kao trener košarkaškog kluba Crvena zvezda, a ne kao trener boksera. Sa druge strane pokušavaju da se prave igranke, a ja hoću da izolujem ekipu od smešnih stvari i da se koncentrišu samo na utakmicu, počeo je Tomić.

Trener crveno-belih naglasio je da njegova ekipa nema pritisak.

– U ovom trentuku ne mogu da kažem ‘ni krv, ni udarci ispod pojasa’, ja samo mojim igračima pričam o košarci, gde je Srbija prva u tom sportu, a sa one strane pričaju o krvi, udarcima, brutalnosti i tako tim nekim stvarima. Verovatno pokušavaju da naprave pritisak na nas. Prevarili su se i prave pritisak sebi. Ovo nije bitka za život ili smrt, ovo je sport. Dosta mladih i dece čitaju portale, gledaju utakmice. Najbolje za srpsku košarku je da se ne pominju takve stvari, već da se priča o sportu i lopti.

FOTO: STARSPORT

Trener crveno-belih nije želeo da komentariše suđenje.

– U vezi suđenja, nisam ni ranije komentarisao, ne bih ni sad, ali bih rekao da se, vidim, više priča o prvoj utakmici i tom ambijentu, nego o drugoj gde je bilo svega. Ipak, mi smo se korektno držali na utakmici. Kao što svi znate, ja sam deo KK Zvezda i poslednjih dana se oglašavaso klub, a ne Tomić ili Čović, a sa druge strane se vide dva imena koja ratuju protiv nas. Zato pozivam naše navijače, vidim da je interesovanje ogromno, i da uz njihovu podršku dođemo do uspeha.

Za kraj je Tomić naglasio da je ovo najbitniji momenat sezone.

– Takav je program… Možda je bilo bolje da igramo na tri dana… Moramo da pratimo program ABA lige, a da li je bolje ili ne… Za mene je bolje da se ne čeka nedelju dana. Pravila su pravila i ako neko priča o sudijama, pokazuju se njihova imena… Jedino nismo kažnjeni Tomić i Čović, jer se držimo pravila, zaključio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana na programu je sutra od 18 sati.

0
0

3 Komentara

  1. AAHAHAHAHAHJAHAHJAHHAHAAHAHAHH A STA DRUGO RECI.
    PARTIZANE MOLIM TE UGASI OVU SEKTU SUTRA, DOSADILI I BOGU I NARODU!
    TI SI INSITTUCIJA TI SI TA SVETLOST ONI SU MRAK NEGATIVNOST BEZOBRAZLUK PODMETANJE NEGATIVNA ENERGIJA.
    TI SI TAJ VIZTEZ KOJI AZDAJU MORA DA OSTAVI BEZ BLAVE! TI TO MNOZES ZBOG SEBE ALI ISVIH NAS!
    DA DA DA I ZBOG I ZBOG NAVIJACA POKOJNE ZVEZDE KOJI SE NISU PRODALI.
    NAKON STO SE NJIHOV KLUB UGASIO ONI SU OSTALI VERNI SEBI NISU POSTALI PRIVATNI PANTERI.
    ZNACI PARTIZANE LJUBAVI SUTRA IGRAS ZA GROBARE DELIJE MA IGRAS ZA SRBIJU I ZNAJ CAK JE I PREDGRADJE INSTITUCIJO UZ TEBE! SRECNO OD SRCA TI ZELIM!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo, svaka cast gospodine Tomicu za izjave i manire… A vi franjovi „bokseri“ cekamo vas sutra… CIGANSKI INAT JE VRLO, VRLO OPASNA STVAR… GAZI TO ZVEZDO!

    0
    0
    Odgovori
    • E JADNA RAVNA GORA AKO JE STIGLA DO CIGANSKOG INATA!
      CIGANI KLOSARI DRAZU STE UBILI!
      P A R T I Z A N P O B E DJ U J E

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter