0
Košarka

GLUMA PRE MUNDOBASKET: Lebron će snimati tokom leta, pa ne može da putuje u Kini

Objavljeno: 02.04.19 u 14:34

Jedan od najboljih igrača današnjice nema u planu da ovog leta igra za nacionalni tim.

On je posle dugo vremena, još od 2005. godine usled povrede i činjenice da se njegova ekipa neće nači u plej-ofu sezonu završio već sada i nakon pauze krenuće sa pripremama za narednu.

Međutim, košarkašk Los Anđeles Lejkersa neće samo trenirati i odmarati tokom leta, već će se oprobati u ulozi glumca. Lebron bi trebalo da zameni legendarnog Majkla Džordana u nastavku čuvenog filma ‘Space jam’. Ovaj film bi trebalo da bude premijerno prikazan 16. jula 2021. godine, odnosno 25 godina posle prvog emitovanja.

– Volim sve ono što Pop (Greg Popovič, selektor SAD prim. aut) radi, ali ovo nije pravo leto za mene, rekao je on, uz dopis koji je poslat na adresu Saveza sa porukom da ne računaju na njega.

Kralj je još tokom Ol-Star vikenda najavio da će se oprobati kako glumac, ali je i ostavio mogućnost da ipak nastupi na Olimpijskim igrama u Tokiju.

– Postoji šansa da zaigram na Olimpijadi u Tokiju, ali ne bih ništa da potvrđujem. Sve zavisi od toga kako se budem osećao , kazao je Lebron.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter