0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO. STARSPORT

VANJA MARINKOVIĆ: Večeras nisam ja bitan, bitno je ono što je uradio Lendejl (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.19 u 23:17

U pobedi nad Crvenom zvezdom, navijači Partizana imali su priliku da vide nekog novog Vanju Marinkovića.

U prvom meču postigao je 20, a u drugom 18 poena uz neke veoma važne trojke. Vanji Marinkoviću prijaju ‘velike’ utakmice i pritisak koje nosi, u to nema sumnje.

– Čekao sam da igra dođe, nisam jurio. Ali, nisam ja bitan u ovoj priči, već je bitno to što je uradio Džok Lendejl, njegovi skokovi, zagrađivanje Cirbesa. Drago mi je da sam dobro odigrao, ali kao što sam rekao na konferenciji pred utakmicu, nije bitno ko će dati 20 poena, rekao je Marinković

Dosta manje koševa palo je u večerašnjem meču, odbrane su bile u prvom planu, u tom tempu bolje se snašao Partizan. 

– Igrali smo mnogo bolju utakmicu nego prošle subote. Svi igrači su se podredili timu. I onda kada nije išlo, igrali smo kao ekipa, najviše u odbrani. Zato je došao i napad, poručio je Marinković. 

Mladi bek je otkrio zašto je mahao ka tribinama. – Mahao sam da ne ubacuju upaljače i ostale gluposti na teren. Daj bože da prođemo dalje, možemo da budemo kažnjeni zbog gluposti. Iz dvorane Aleksandar Nikolić – Stefan Smuđa i Petar Lazić. 

Zapratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HOTSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter