4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HotSport

MILAN TOMIĆ: Trener Zvezde očekuje pobedu, a potom je otkrio hoće li Regland biti spreman za revanš!

Objavljeno: 29.03.19 u 12:19

Trener Crvene zvezde mts Milan Tomić i kapiten Branko Lazić govorili su pred drugi meč polufinalne serije plejofa ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde mts odradili su uspešno posao prethodne subote i poveli u polufinalnoj seriji plejofa ABA lige. Crveno-beli su na taj način došli do prve meč lopte za plasman u finale, ali im na tom putu neće biti ni malo lako.

Pre druge utakmice polufinala plejofa ABA lige govorio je trener crveno-belih Milan Tomić:

– Prošle nedelje je počela polufinalna serija. Vodimo 1:0, a to je bilo najbitnije da dobijemo utakmicu i sačuvamo domaći teren. Još jednom bih istakao da je atmosfera bila fenomenalna, zaista su bili naš šesti igrač pomogli. To ništa ne znači što vodimo 1:0, moramo da budemo spremni da odigramo mnogo kvalitetnije na njihovom terenu i da nema sitnih grešaka i padova da bismo mogli da dobijemo i plasiramo se u finale. Partizan nije ista ekipa koja je krenula sezonu, doveli su četiri igrača, iskusnog, evroligaškog trenera i njihov cilj je da se plasiraju i naprave što bolji uspeh u ABA ligi. Spremni smo za ovu utakmicu treba da imamo 100 odsto koncentracije, da mislimo samo na košarku i da se plasiramo u finale’’, istakao je Tomić

Novinare je zanimao i status Džoa Reglanda.

– Radi dve terapije dnevno. Da li će igrati i da li će biti spreman, znaćemo, a samim tim i odlučiti u subotu ujutru. Svi ostali su spremni. 

Medije je takođe zanimalo i ko ima ulogu favorita u meču. 

– Ko je favorit? Ovo je specifična utakmica. Svaki derbi je utakmica za sebe, ono što je sigurno, jeste da idemo da pobedimo, rekao je Tomić. 

Poslednje pitanje za Tomića bilo je da li će i ovaj derbi biti na jednu loptu? 

– Kada bih ja znao kojim tokom će ići utakmica, bilo bi mnogo lakše i za vas, ali i za mene. U ovom trenutku ne mogu da kažem kojim će tokom ići utakmica. Mislim da će biti drugačija, tvrđa utakmica, zaklkjučak je Tomića. 

 

0
0

4 Komentara

  1. Ako sudije odigraju kao u proslom mecu,pobedicete i sakramento,mnogo ste vi jaka sila kada sudije vam resavaju mec kada se lomi!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Sram te bilo. Niko se u vasem sastavu nije ni zalio niti ima za sta. Priznaj jednom poraz i pokrij se usima a sebi pricaj da gagic recimo nije napravio nesportsku kad je vukao berona cisto sebe da tesis sutra posle utakmice

      0
      0
      Odgovori
  2. У бој шампиони… Прегазите тај ЈСД Мордор и правац Евролига! П.С. АЈ ФИЛ ДИВОУШН!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter