Nikola Jokić igra sezonu iz snova u dresu Denver Nagetsa, a najvažnije pitanje za sve u Srbiji jeste hoće li igrati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu.

Navijači Denvera ne pamte ovakvu sezonu. Nagetsi će se po svemu sudeći ove godine boriti za samu završnicu NBA lige. Predvodnik sjajne generacije ‘grumenja’ je Nikola Jokić koji je za ‘Glas Amerike’ govorio o sjajnoj sezoni u najjačoj ligi sveta. Ipak, ono što najviše zanima ljubitelje košarke u Srbiji da li će sjajni centar na leto obući dres reprezentacije i otputovati u Kinu na Svetsko prvenstvo.


– Ne razmišljam, nekako mi je stvarno daleko. Hteo bih prvo da uradim nešto ovde, pa tek onda… Ne vredi stvarno ništa govoriti sada – rekao je Nikola Jokić.

Na konstataciju novinara da bi Srbija sa Jokićem u timu bila glavni favorit za zlato uz SAD, Nikola je odgovorio:

– Ah, pa sad, ne znam… Nemoj da komentarišem. Sve zavisi ko će igrati. Adetokumpo? Ima stvarno opasnih ekipa, ne treba sada ništa pričati, još je daleko…

Ipak, Rio i srebro na Olimpijskim igrama Nikola će pamtiti ceo život, baš kao i doček ispred Skupštine.

– Ja sam stvarno imao jedno lepo iskustvo u reprezentaciji, sa svim tim momcima koji su bili tamo i osvojili smo medalju, doček ispred skupštine, tako da sam ja to doživeo kao lepo iskustvo, koje ću pamtiti za ceo život sigurno – zaključio je Jokić u razgovoru za ‘Glas Amerike’.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.