1
Košarka

FOTO: Glas Amerike/Printscreen

GLAS IZ AMERIKE: Evo šta je Jokić rekao o nastupu za Srbiju na Mundobasketu, osvajanju medalje i favoritima…

Objavljeno: 29.03.19 u 20:38

Nikola Jokić igra sezonu iz snova u dresu Denver Nagetsa, a najvažnije pitanje za sve u Srbiji jeste hoće li igrati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu.

Navijači Denvera ne pamte ovakvu sezonu. Nagetsi će se po svemu sudeći ove godine boriti za samu završnicu NBA lige. Predvodnik sjajne generacije ‘grumenja’ je Nikola Jokić koji je za ‘Glas Amerike’ govorio o sjajnoj sezoni u najjačoj ligi sveta. Ipak, ono što najviše zanima ljubitelje košarke u Srbiji da li će sjajni centar na leto obući dres reprezentacije i otputovati u Kinu na Svetsko prvenstvo.

– Ne razmišljam, nekako mi je stvarno daleko. Hteo bih prvo da uradim nešto ovde, pa tek onda… Ne vredi stvarno ništa govoriti sada – rekao je Nikola Jokić.

Na konstataciju novinara da bi Srbija sa Jokićem u timu bila glavni favorit za zlato uz SAD, Nikola je odgovorio:

– Ah, pa sad, ne znam… Nemoj da komentarišem. Sve zavisi ko će igrati. Adetokumpo? Ima stvarno opasnih ekipa, ne treba sada ništa pričati, još je daleko…

Ipak, Rio i srebro na Olimpijskim igrama Nikola će pamtiti ceo život, baš kao i doček ispred Skupštine.

– Ja sam stvarno imao jedno lepo iskustvo u reprezentaciji, sa svim tim momcima koji su bili tamo i osvojili smo medalju, doček ispred skupštine, tako da sam ja to doživeo kao lepo iskustvo, koje ću pamtiti za ceo život sigurno – zaključio je Jokić u razgovoru za ‘Glas Amerike’.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

1 Komentara

  1. Što se mnogih ljudi koje znam da ozbiljno prate basket tiče, ovaj momak ne mora da dođe ni u Srbiju a kamoli da se godinu i po dana piše o njegovoj nedoumici, ako je uopšte ima.
    Kad je srpski basket zavisio od jednog igrača?
    A posebno onog koji ne želi da igra.
    Realno, nikada!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter