0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIV GEST NAVIJAČA: Pogledajte šta je dodatno motivisalo košarkaše Zvezde pred večerašnji derbi (FOTO)

Objavljeno: 24.03.19 u 00:14

Košarkaši Crvene zvezde stigli su do prve pobede u polufinalnoj seriji regionalnog šampionata.

Puleni Milana Tomića su sa 106:101 savladali pred svojim navijačima ‘večitog’ rivala.

Značaj utakmice, ali i ‘ljuti’ rival na suprotnih strani dovoljan su razlog bili da navijači kluba sa Malog Kalemegdana do poslednjeg mesta ispune tribine hale ‘Aleksandar Nikolić’. Oni su večeras bili vetar u ledja crveno-belima, a oni najmlađi potrudili su se da pred ovaj meč dodatno ohrabre svoje ljubimce.

Kako neprestano na adresu kluba stižu crteži, kao i razne motivacione poruke malih zvezdaša, ljudi iz marketinga kluba su odlučili da ih izlože na putu od svlačionica ka tuneli. Tako su Lazić i drugovi mogli da pred sam meč pročitaju poruke podrške i dodatno se ohrabre pred duel sa ‘večitim’ rivalom, a kako je to izgledalo možete videti:

FOTO: HOT SPORT
FOTO: HOT SPORT
FOTO: HOT SPORT

Naredna utakmica polufinalne serije ABA lige između Partizana i Crvnene zvezde na programu je za sedam dana u istom terminu, dok bi evenutalna majstorica na programu 6. aprila od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter