0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BILI BERON: Verovali su saigrači u mene, naježio sam se zbog navijača

Objavljeno: 24.03.19 u 12:21

Bili Beron je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu nad Partizanom, uz Kej Si Riversa, Dejana Davidovca i Filipa Čovića, a ističe sjajni košarkaš da je utakmica bila „luda“.

Beron je protiv Partizana ubacio 23 poena, a utakmicu polufinala ABA lige je okarakterisao kao „ludu“:

– Luda utakmica, navijači su bili fantastični a kad nas nose nije lako igrati protiv nas. Isplatilo se prvo mesto. Partizan je jak, ima dobrog trenera, tako da se neće predati, a mi moramo da igramo svoju najbolju košarku. Teško je bilo u završnici, ali važno je da smo dobili, rekao je Zvezdin Amerikanac.

Posebno je pohvalio saigrače:

– Verovali su u mene. Možda nije bilo evidentno, ali Cirbes mi je „otvorio“ put ka košu, meni je preostalo da prođem pored mog čuvara. Potom me je on faulirao. Timski rad. Da nije bilo Maika, ne znam da li bih uspeo da dođem do obruča.

A ni navijači nisu zaostajali:

– Vežbamo za ovakve situacije. Saigrači su mi omogućili, verovali su u mene, ja sam uzvratio. A potom sam se naježio, dodao je aludirajući na skandiranje sa tribina – „Bili, Bili“…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter