1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI: Nisam zadovoljan – igrali smo 20 minuta vrhunski u napadu i mislili da je to dovoljno!

Objavljeno: 23.03.19 u 23:55

Nije bio preterano srećan nakon prvog polufinalnog duela Andrea Trinkijeri.

Imali su košarkaši Partizana priliku da ‘brejkom’ otvore seriju, ali nakon velike borbe i dva i po sata igre im to nije pošlo za rukom.

Šansu za popravni crno-beli će imati pred svojim navijačima, a nakon ovog duela svoje viđenje je izneo strateg Partizana.

– Bila je utakmica manje-više kakvu smo očekivali. Imali smo loš start, a Zvezda je bila dobra u odbrani, ali smo se vratili. Imali smo izuzetno dobru treću četvrtinu, vodili smo i izgubili smo utakmicu u odbrani. Bili smo jako loši jedan na jedan i to nas je koštalo utakmice koju smo odigrali tvrdo i čvrsto, ali kad praviš ovakve greške protiv ovako iskusnih igrača, nećeš pogoditi u seriji, rekao je Trinkijeri.

Italjinaksi stručnjak nije bio u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe.

– Nisam zadovljan jel mislim da smo loše čitali neke stvari. Igrali smo 20 minuta vrhunski u napadu i onda smo mislili da je to dovoljno i nismo više odbranu igrali. Kad u plej-ofu ne igraš odbranu u gostima, ne možeš da pobediš. Zbog toga nisam zadovoljan.

Na pitanje kakvo je stanje sa povredom kapitena crno-belih Novice Veličkovića, Trinkijeri je poručio:

– Nemam pojma.

Novi duel, zakazan je za sedam dana, a domaćin će ovog puta biti Partizan.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter