0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA ODLUČILA: Ovo su termini polufinala, evo kada igraju Zvezda i Partizan…

Objavljeno: 19.03.19 u 22:09

Doneta je odluka kada će se odigrati svi mečevi polufinalne serije ABA lige, prvi će na teren beogradski večiti rivali.

Polufinalna serija ABA lige, koja se igra na dve pobede, počinje predstojećeg vikenda, a na teren će prvo Crvena zvezda i Partizan. Prvi meč večitih rivala na programu je u subotu 23. marta sa početkom u 19 časova. Drugi meč kada je Partizan domaćin igra se sedam dana kasnije 30. marta takođe od 19 časova. U slučaju da mora da se odigra ‘majstorica’ ona bi na programu bila 6. aprila od 20 časova.

Kada je reč o drugom polufinalnom paru koji čine Cedevita i Budućnost raspored je sledeći. Prvi meč igra se u ponedeljak u Zagrebu od 19 časova, a razlog za to je dupli program Evrolige koji igraju Podgoričani. Drugi meč je šest dana kasnije 31. marta sa početkom u 19 časova. Eventualna ‘majstorica’ na programu je 7. aprila od 19 časova.

Podsetimo, trofej ABA lige brani podgorička Budućnost koja je prošle godine u finalnoj seriji 3-1 bila bolja od Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter