1
AdmiralBet ABA Liga

TOMIĆ O NAJVEĆEM ADUTU PARTIZANA: Ovo je tandem za koji će se ‘posebno spremiti’ Zvezda

Objavljeno: 18.03.19 u 21:13

U subotu počinje polufinalna serija ABA lige, Crvena zvezda će dočekati Partizan od 19 časova.

Gost emisije ‘U obruču’ večeras je trener Zvezde Milan Tomić, a jedna od glavnih tema jeste upravo ‘večiti derbi’.

Tomić je izjavio da je njegov tim spreman za novu utakmicu protiv ‘večitog rivala’ kao i da se za ovakve mečeve ne može taktički promeniti mnogo toga, ali da se svakako može iznenaditi rival.

– Ne postoji puno tajni, možeš da ubaciš detalje koji se tiču odbrane ili napada, a to su sitnice kojima možeš da iznenadiš protivnika. U ovom trenutku ne možeš da menjaš ništa krupno. Svi znamo kako igra Partizan, verovatno i oni znaju kako igramo mi. Ako poredimo prethodne tri utakmice, uvek je bilo nekih taktičkih detalja gde smo pokušali da iznenadimo jedini druge. To su sve sitnice i detalji ali nije celokupna taktika, izjavio je Tomić u gostovanju na televiziji Arena sport.

Strateg crveno-belih je izdvojio tandem Partizana na koji je posebno obratio pažnju.

Džok Lendejl je sigurno jedan od najbitnijih igrača Partizana, u tandemu sa Aleksom Renfroom pogotovo. Igraju odlično, a ne treba potcenjivati ni ostale igrače, međutim oni su trenutno najbolji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter