0
Košarka

FOTO: NBA

NBA: Bobi i Fila prejaki za Kingse, MVP partija Janisa Adetokumba! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.19 u 09:24

Sakramento Kingsi doživeli su novi poraz.

Oni pokušavaju još od 2006. godine da izbora plej-of, ali se sada čini da će im to ponovo ostati ‘pusta želja’ i da su sve dalje od osmog mesta.

Nisu Kingsi uspeli da iznenade Seventisikserse i eventualnim trijumfom približe se cilju, već su doveli sebe u poziciju da ukoliko dožive još jedan poraz praktično ostanu bez plej-ofa. Filadelfija je slavila sa 123:114 u veoma uzbudljivoj i do samog finiša izjednačenoj utakmici, a najzaslužniji za takav epilog bio je sa 21 poenom i 17 skokova Embid, dok je Boban Marjanović kao njegova zamena ubacio 12 poena, te sakupio sedam skokova i dve asistenije. Na drugoj strani Bogdan Bogdanović je zabeležio devet poena, a Nemanja Bjelica četiri.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

Košarkaši Milvokija slavili su u Majamiju sa 113:108, a nakon loše prve deonice u nastavku je MVP partiju pružio Janis Adetokumbo koji je upisao 33 poena, zabeležio 16 skokova i devet dodavanja, uz tri blokade i dve ukradene lopte. Baksi su na poluvremenu imali zaostatak od 20 poena, ali su do kraja najvećim preokretom u sezoni uspeli da dođu do trijumfa.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

Kliperi su na svom parketu savaladali Čikago i sada beže šest pobeda Kingsima, te se nalaze na poziciji koja vodi u plej-of. Tokom treće četvrtine ekipa iz Los Anđelesa uspostavila je kontrolu nad dešavanjima na parketu i osigurala novu pobedu. Najefikasniji je na ovoj utakmici bio Galinari sa 27 poena.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

Do sedme vezane pobede stigli su izabranici Grega Popoviča i to nad Niksima rezultatom 109:83. Odigrali su Sparsi veoma dobru odbranu i tako pred svojom publikom stigli do važnog trijumfa koji im praktično obećava nastavak takmičenja. U domaćem sastavu najblji je bio Oldridž sa 18, dok je na suprotnoj strani Dotson ubacio 21.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

Los Anđeles Lejkersi su bez pomoći svog najboljeg igrača Lebrona Džejmsa, koji je na ‘poštedi’ doživeli poraz od Detroita. Dramond je sa 19 i 23 skoka predvodio domaću ekipu, a pratio ga je Galovej sa 23, dok je u sastavu Lejkersa Mekgi ubacio 20. Košarkaši Šarlota upisali trijumf u prestonici, a Kemba Voker je sa 28 poena predvodio Hornetse i dao im nadu da mogu u doigravanje. Ni 40 ubačenih poena Bredli Bila nisu bili dovoljni da Vašington izbegnde poraz.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

Roketsi su nakon pobede na svom parketu nad Finiksom rezultatom 108:102 zadržali treću poziciju. Nije poslednjeplasirana ekipa Zapada imala rešenja za Hardena koji je nanizao 41 poen, uz 11 dodavanja i devet skokova. Sansi su imali prednost na poluvremenu i na kraju treće četvrtine, a u finišu su imali mogućnost i da dođu od preokreta, ali je nakon promašenih bacanja Džeksona tačku na ovaj meč stavio popularni ‘brada’.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

Nju Orlens Pelikansi doživeli su bez pomoći Entonija Dejvisa poraz od Portlanda. Utakmicu je i pored poraza obeležio Džulijus Rendl koji je upisao 45 poena i uhvatio 11 lopti. Do nove pobede goste je prevodio Lilard sa 24 poena, koji je tako prestigao Oldridža na večnoj listi strelaca franšize.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

NBA, rezultati

Detroit – LA Lejkers 111:97
Filadelfija – Sakramento 123:114
Vašington – Šarlot 110:116
Nju Orleans – Portland 110:122
Hjuston – Fenisk 108:102
Majami – Milvoki 108:113
San Antonio – Njujork 109:83
LA Klipers – Čikago 128:121

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter