0
Evroliga

FOTO: KK Budućnost Voli

JASMIN REPEŠA: Uloga favorita je u rukama našeg rivala

Objavljeno: 14.03.19 u 19:49

Budućnost očekuje izuzetno težak i zgusnut utakmicama period.

Prva u nizu je u petak kada će u Evroligi igrati protiv Baskonije.

– Utakmica u Vitoriji je prilika da napravimo novi korak napred u našoj igri, prilika da se još više uigramo pred odlučujući deo sezone koji nas očekuje. Imamo težak raspored i svaka utakmica nam je veoma važna. Baskonija želi na finalni turnir koji će biti organizovan u njihovoj dvorani, pred njihovim navijačima. U poslednjih nekoliko rundi Evrolige, Baskonija igra odlično, posebno na svom terenu. Uloga favorita je u rukama našeg rivala, a naš cilj je da meč odigramo sa velikom energijom u oba pravca, kvalitetno i agresivno u odbrani. Ponavljam primarni cilj je da napravimo korak napred, pred ključni i najvažniji deo sezone”, naglasio je trener Budućnosti, Jasmin Repeša, dok je Edvin Džekson dodao:

– Baskonija igra odlično. Ostvarili su na svom parketu šest uzastopnih pobeda. Trenutno su fukusirani na ostvarenja primarnog cilja, a to je plasman u TOP 8 fazu elitnog takmičenja. Prvi meč u Evroligi smo dobili upravo protiv Baskonije, ali sada nas čeka drugačija utakmica. Očekuje nas daleko agresivniji rival, koji će nastojati da agresivnom odbranom stigne do lakih poena iz tranzicije i otvorenih pozicija za šut. Pored toga, Baskonija je izuzetno kvalitetna i pod samim košem. Imamo težak raspored. Odigraćemo četiri utakmice za samo sedam dana, a zatim sledi polufinale plej-ofa. Idemo iz meča u meč, a cilj je da u svakom budemo bolji”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter