0
Evrokup

EK: Nakon drame finišu, Jovanović i Apić završili takmičenje…

Objavljeno: 13.03.19 u 19:33

Ruski timovi odigrali su majstoricu.

U prvom duelu je slavio Uniks, da bi Lokomotiva uspela da dođe do pobede u drugom duelu, dok su nakon majstorice igrači tima iz Kubana izborili dalji plasman, rezultatom 69:65.

Ova utakmica bila je neizvesna do samog kraja, a nešto bolje u meč su ušli igrači domaćeg tima. Međutim, nakon prve deonice tim iz Krasnodara serijom stiže do preokreta i ‘plus šest’. Sredinom drugog dela bude se domaći igrači, a ubačenih 27 poena u tom delu bilo je dovoljno da na odmor odu sa osam poena prednosti.

Nisu se gosti predavali, pa tako u trećoj četvrti uspevaju da se rezultatski vrate u meč i prednost smanje na samo pola koša. Tokom poslednje deonice rezultat je bio na ‘klackalici’, Kajmakoglu pogađa za tri pri rezultatu 62:62, da bi Kulagin nakon toga izborio tri slobodna bacanja. Dva puta je bio precizan reprezentativac Rusije, nakon čega se ušlo u penal završnicu u kojoj je bolji bio domaći tim.

Do veoma važne pobede Uniks je predvodio Kajmakoglu sa 14 poena, a pratio ga je Mekolum sa 11. U sastavu ekipe Vlade Jovanovića Kulagin je nanizao 16 poena, Džonson je ubacio 15 uz 12 skokova, dok nekadašnji igrač FMP-a Dragan Apić nije ulazio u igru.

Evrokup, četvrtfinale (majstorice)

Uniks – Lokomotiva 69:65

19.00 Alba – Unikaha
20.30 Lion – Andora

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter