Klub sa Malog Kalemegdana skrenuo je pažnju Evrolige.

U kratkom video snimku predstavnici Crvene zvezde govorili su o programu rada u mlađim kategorijama.


Na adresu kluba na Malom Kalemegdanu nedavno je stigla potvrda izuzetnog rada sa mlađim kategorijama, ali i odlične saradnje sa Evroligom. Naime, Crvena zvezda je direktno iz Barselone dobila poziv da zauzme mesto na Fajnal ejtu juniorske Evrolige koji će se održati u Vitoriji.

Tim povodom Evroliga je napravila veoma interesantan video snimak gde su predstavnici crveno-belih govorili o predanom radu u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Direktor kluba Filip Sunturlić, trener juniora Bojan Đerić i juniori Nemanja Popović i Lazar Živanović otkrili su šta odvaja Crvenu zvezdu u odnosu na druge ekipe. Svi oni bili su složni da je ključ uspeha u potpunoj posvećenosti treningu, ali i u tome što svi u klubu funkcionišu kao prava crveno-bela porodica.

(VIDEO:YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

Podsetimo na Evroliginom ANGT turniru ‘Marko Ivković’ slavila je ekipa Mege, koja je u finalu savladala upravo crveno-bele. Kao i prethodnih nekoliko godina crveno-beli će i pored toga što se nisu kvalifikovali biti deo završnog turnira i to na poziv Evrolige.