0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

REPEŠA I ŠEHOVIĆ SAGLASNI: Želimo pobedu protiv Mege kako bi se vratili u pravi ritam

Objavljeno: 11.03.19 u 12:13

Utakmica koja zatvara pretposlednje kolo regularnog dela ABA lige biće odigrana u Sremskoj Mitrovici.

Košarkaši Mege će u 21. kolu dočekati aktuelnog šampiona.

Nakon poraza od Olimpijakosa u Evroligi, košarkaši Budućnost se vraća obavezama u regionalnom šapionatu. Trener gostujuće ekipe Jamin Repeša naglasio je da njegov tim mora da popravi neke stvari iz prethodnih duela, kao i značaj ovog meča.

– Ekipa Mege ima izuzetno mlad, talentovan tim, sa igračima koji igraju sa dosta energije. To je ekipa koja igra jednom sedmično i uvek su izuzetno spremni za svaki meč. Igraju veoma agresivno u odbrani i važno je takvoj igri odgovoriti na pravi način. Igraće rasterećeno, kod kuće, pred svojim navijačima i sigurno da nas očekuje težak meč. Sa druge strane, ovo je za nas izuzetno važna utakmica, kao i svaka do kraja ovogodišnje ABA Lige i moramo popraviti stvari koje nisu bile dobre u prethodnim mečevima kako bi došli do izuzetno bitne pobede, rekao je Repeša.

FOTO: KK Budućnost Voli

Kapiten gostiju Suad Šehović naglasio je energiju i talenat večerašnjeg rivala.

– Mega je veoma atipična ekipa koja je prepoznatljiva po energiji i talentu. Videli smo to i u prvom meču u Podgorici gde smo se dosta mučili i savladali ih tek u poslednjih par minuta. Najbolja su skakačka ekipa lige, pogotovo u ofanzivnim skokovima. Takođe, ekipa su koja ima najveći broj asistencija u ligi i važno je da nametnemo ritam koji nama odgovara. Za nas je utakmica veoma važna, još svega dve utakmice do plej-ofa i utakmica koje odlučuju sezonu i veoma je važno da se vratimo u Podgoricu sa pobedom, kazao je Šehović.

Utakmica između Mege i Budućnosti igra se večeras od 18 časova u dvorani ‘Pinki’ u Sremskoj Mitrovici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter