1
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Zvezda ubedljiva u Hrvatskoj, Zadar nedorastao šampionu

Objavljeno: 09.03.19 u 18:42

Crvena zvezda je nastavila svoju seriju pobeda u ABA j.t.d. ligi, pošto je u Zadru slavila rezultatom 87:69.

Zvezda je u Hrvatskoj odigrala prilično dobar meč u kom je od početka do kraja kontrolisala rivala i intenzitet igre. A to joj bilo preko potrebno da bi što više ‘nabila’ samopouzdanje pred nastavak sezone.

Trener crveno-belih Milan Tomić je danas odlučio da što više ‘kombinuje’, razigra igrače koji bi mogli značajno da pomognu u odlučujućim utakmicama.

Zadar je uspevao da drži korak u prvoj i donekle drugoj deonici, kada je razlika još uvek bila jednocifrena. Tada je bilo relativno malo poena, sve dok se crveno-beli nisu raspucali u trećem kvartalu.

Fantastičan period oslikava najbolje čak 35 ubačenih poena, a svega 17 primljenih, i nije teško zaključiti da je Zadar već tada bio slomljen. Nastavak meča u potpunosti je pripao Zvezdi.

Zadar je čak uspeo da smanji zaostatak u poslednjem kvartalu, kada su Tomićevi izabranici ‘spustili gas’, te je na kraju razlika pala ispod 18 poena.

Najefikasniji poenter na meču bio je Litl, iz ekipe Zadra, sa 22 poena, ali je Zvezda imala više raspoloženih igrača. Reglend je imao 15, Odžo 11, dok su Beron, Simanić i Rivers imali po 10 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter