0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VANJA MARINKOVIĆ: Očekujem da Zvezda pokaže pravo lice, mi smo još bolji!

Objavljeno: 01.03.19 u 20:53

Mladi as Partizana očekuje novu neizvesnu i dobru utakmicu protiv najvećeg rivala.

Zvezda ima obezbeđeno prvo mesto, dok se Partizan bori za treće, možda čak i drugo mesto koje bi mu obezbedilo čak i prednost domaćeg terena u polufinalu plej-ofa.

Ipak, mnogo će uticati ‘večiti’ derbi koji će se u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, pred navijačima Crvene zvezde, odigrati u nedelju od 18 časova.

– Prošlo je 15-16 dana od finala Kupa. Oni sigurno žele da poprave utisak iz te utakmice. Mislim da smo spremni, da smo imali dobar period iza nas. Verujem da su i oni uradili dobru pripremu, tako da će biti interesantno, pogotovo što igramo pred njihovim navijačima koji nisu podeljeni, nego su svi zajedno. Mislim da će biti sjajan meč – rekao je Marinković.

– Znači puno kada uzmeš prvi trofej u sezoni, ali mislim da je nama glavni cilj ovo što se igra za vikend – derbi i ABA liga. Oni će da se trude da naš Kup malo umanje možda pobedom u nedelju, a mi ćemo da se potrudimo da tako ne bude.

Ima li već kalkulacija, iako je do kraja ligaškog dela ostalo još tri kola?

– Mislimo samo o Zvezdi. Tu su negde u glavi kalkulacije za treće mesto. To je sad najmanje bitno, bitno je da se mi spremimo koliko god je moguće za nedelju, da damo sve od sebe.

Za razliku od duela u Nišu, Marinković smatra da će Zvezda u nedelju biti mnogo bolja.

– Očekujem dosta bolju Zvezdu. Mislim da će da pokažu da ono nije bilo njihovo pravo lice, a mi ćemo da nastavimo da igramo kao u Nišu. Mislim da smo dolaskom Ognjena Jaramaza još bolji i da smo kao tim više uigrani – zeključio je Marinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter