2
AdmiralBet ABA Liga

‘PROBUDIM SE U POLA NOĆI I KAŽEM – IDEMO U EVROLIGU!’: Trinkijeri otkrio koga sanja u finalu ABA lige!

Objavljeno: 01.03.19 u 19:30

Kao i uvek, trener Partizana imao je zanimljivo obraćanje uoči košarkaškog ‘večitog’ derbija protiv Crvene zvezde.

Dva ljuta rivala ponovo će se sastati u okviru ABA j.t.d. lige, u nedelju od 18 časova, u meču u kom će podršku navijača imati samo Crvena zvezda.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri već gleda ‘malo dalje’ u budućnost.

– Izuzetno bih voleo da imamo dva beogradska kluba u finalu ABA. To bi značilo da je Evroliga ‘back in the city’. Ja sam sportista i to bih baš želeo – rekao je Trinkijeri.

Zatim je u nastavku ispričao šta sanja i šta mu je na umu kada se probudi u sred noći.

– Svi želimo da se Partizan vrati u Evroligu – ja, igrači, navijači. Da zaspim, probudim se usred noći i ‘ajmo, Evroliga. Ali, neki put je jako teško da se takve stvari dese. Imamo velikog rivala. Zvezda je daleko najbolja ekipa u ABA ligi, još su doveli Kej Si Riversa. Apsolutni su favorit. Ali, kad kažeš – snovi. Za to se živi, za to se jede, za to se diše.

O Zvezdi je imao reči hvale, kao i o rivalitetu koji gaje dva srpska kluba.

– Oni su top ekipa… Ali zašto kažem da bih voleo dva beogradska kluba u finalu. Jer ovakvo rivalstvo imaju samo dva-tri mesta u svetu. U Milanu, gde sam ja rođen, postoji rivalstvo u fudbalu. Ovde je to fudbal, košarka, vaterpolo, tenis – sve! I onda je to nešto specijalno – završio je Andrea Trinkijeri.

Italijan je još pohvalno pričao o Kej Si Riversu za koga je rekao da ima puno iskustva, a poručio je i da će pratiti fudbalski derbi jer – mora.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. A onda uzmes sendvic i kikiriki od navijača(nazovi ih tako posto su oni zbog kikirikija i sendvica tu) a svoje milionče od Vučica čuvaš,pa zalijes pivom i san prođe…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter