0
Košarka

FOTO: STARSPORT

IZ SAVEZA VERUJU: Očekujemo da će Jokić igrati na Svetskom prvenstvu!

Objavljeno: 01.03.19 u 11:44

Pre izvesnog vremena centar Nagetsa je naglasio da je njegov nastup u Kini neizvestan, odnosno da vremana za takvu odluku ima.

Tri godine Nikola Jokić nije obukao dres nacionalnog tima.

Propustio je nekoliko velikih takmičenja sa reprezentacijom, a i priliku da osvoji neku od medalja. Atmosfera je takva da bi ovoga puta Jokić mogao da zaigra za nacionalni tim, što potvrđuju i reči potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije Igora Rakočevića.

– Svi u Savezu se nadamo da će se svi iz NBA odazvati. Igranjem Teodosića, posebno protiv Izraela, se videlo kolika je razlika u kvalitetu. Zamislite kako bi bilo kad bi se svi pojavili na prozivci. U slučaju da budemo kompletni ili skoro kompletni imamo šanse da napadnemo sve medalje. Prvi favorit svakako su Sjedinjene Države, a posle toga verujem da smo mi. Svi u Savezu se nadamo i očekujemo da će Jokić igrati za reprezentaciju, rekao je Rakočević za ‘Nezavisne novine’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter