0
Košarka

FOTO: STARSPORT

U JEKU PRIPREMA ZA DERBI: Poznato lice na treningu Partizana – dvostruki osvajač Evrolige!

Objavljeno: 26.02.19 u 21:24

Poznati Amerikanac je danas bio na treningu crno-belih koji se spremaju za ‘večiti derbi’.

Crvena zvezda i Partizan će igrati u nedelju od 18 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Jednom od pripremnih treninga za taj bitan duel priustvovao je i Džej Ar Holden, bivši košarkaš i sadašnji skaut Filadelfije Seventisiksers. Amerikanac je trening-utakmicu gledao u društvu Andree Trinkijerija, dok su podeljenim igračima Partizana na ‘crne’ i ‘bele’ komandovali zamenici Aleksandar Matović i Vladimir Šćepanović.

Holdenu ovo nije prvi put da poslednjih godina posećuje prestonicu Srbije, štaviše. Pre dve godine je u dva različita dolaska gledao utakmice Crvene zvezde i Partizana, crveno-belih u ABA ligi, a crno-belih u FIBA Ligi šampiona.

Nakon igranja za koledž Baknel, Holden nije odabran na draftu 1998. godine pa je seniorsku karijeru započeo u Evrio, u letonskom ASK-u. Nakon odigrane sezone prešao je u Ostende, a potom u AEK gde je nakon samo godinu dana skrenuo pažnju CSKA na sebe, i tamo proveo skoro deceniju. Osvojio je Evroligu 2006. i 2008. godine, bio najbolji strelac finala Evrolige kasnije. U dresu reprezentacije Rusije osvojio je Evropsko prvenstvo 2007. godine u Španiji.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter