0
Košarka

FOTO; STARSPORT

KREM DOMAĆE KOŠARKE UZ ORLOVE: Mačvan primljen u ‘društvo sto’! (FOTO)

Objavljeno: 24.02.19 u 16:26

Izabranici Aleksandra Đorđevića biju odlučujuću bitku za plasman na Svetsko prvenstvo.

Ukoliko pobede danaz Izrael, ‘orlovi’ će biti siguran učesnik završnog turnira koji se igra ovog leta.

Nakon poraza od Estonije u Talinu (71:70) pre nekoliko dana, za naš tim danas se igra meč odluke. Srbiji je potrebna jedna pobeda, do koje će Teodosić, Raduljica, Milutinov i ostali pokušati da dođu protiv Izraela, te opravdaju ulogu apsolutnog lidera večeras.

Jedan od kapitena našeg tima, koji je bio deo tima u Estoniji samo kao podrška danas je dobio vredno prizananje. Od predsednika Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predraga Danilovića za sto odigranih utakmica u dresu sa nacionalnim grbom prizanenje je dobio Milan Mačvan. Iskusni centar zbog povrede nije deo ekipe, a uramljeni dres sa brojem sto nagrada je za sve ono što je do sada uradio za našu selekciju.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Važnost meča i značaj privukao je navijače da ispune tribine dovrane ‘Aleksandar Nikolić’ do poslednjeg mesta. Tako je nešto ranije Savez objavio da su sve karte rasprodate, a među navijačima nalazi se i veliki broj ličnosti iz sveta sporta tu. Podršku Orlovima pruža naša najbolja atletičarka Ivana Španović sa svojim trenerom, legendarni treneri Dušan Ivković i Dule Vujošević, bivši predsednik Saveza Dragan Đilas, te centar Partizan Bandža Si, kao i mnogi drugi.

FOTO; STARSPORT
FOTO; STARSPORT
FOTO; STARSPORT
FOTO; STARSPORT
FOTO; STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter