2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAD JE TEŠKO, SVI DOLAZE: Posle Milutinova, još jedan ‘orao’ iz Evrolige sleće u ‘jato’ pred Izraelce!

Objavljeno: 22.02.19 u 15:22

Srbija dobija i drugo pojačanje pred ključnu utakmicu u kvalifikacijama za Mundobasket u Kini ove godine.

Nakon što je iz Grčke stigla informacija da će se Nikola Milutinov priključiti selekciji Srbije za odlučujući meč za odlazak na Svetski kup protiv Izraela (nedelja, 16 časova), stižu vesti o ‘sletanju novog orla’.

U pitanju je Vladimir Lučić, krilni igrač minhenskog Bajerna, koji će se takođe priključiti taboru ‘orlova’ za utakmicu u kojoj će pobeda Srbiju sigurno odvesti na Mundobasket u Kini.

Lučić je dobio dozvolu kluba, iako predstavlja vrlo važan šraf u timu Dejana Radonjića sa, ove sezone, 10,3 poena i 3,8 skokova po utakmici u Evroligi.

Želja čelnika košarkaškog saveza Srbije je da do nedelje izdejstvuje dolazak Vasilija Micića iz Efesa, kao i Stefana Jovića, Lučićevog saigrača iz Bajerna, a videćemo u narednim satima da li će u tome uspeti.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Ja moram da kritikujem jednog igrača koga je cela Srbija obožavala, a sad je postao rak rana Srpske košarke, čovek koji rastura sve što se zove sport, i postaje marioneta mafije zvane partizan, shvati da ti prestavljaš Srbiju a ne hrvatski patrizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bilo bi bolje da jedan čovek ode! a to je selektor, treba vratiti hemiju igračima ali svih klubova, a ne nažalost forsirati igrače jednog kluba, žalosno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter