0
Košarka

FOTO: Printscreen

ČOVEK KOJI ĐUBRE PRETVARA U ZLATO: Marjanović prešao granicu od 1000 poena u NBA(VIDEO)

Objavljeno: 22.02.19 u 10:47

Strpljivo je čekao svojih pet minuta i dočekao ih je na odličan način. Boban Marjanović bio je centralna figura u pobedi Filadelfije nad Majamijem. 

Pored odlične igre koju je prikazao i dabl-dabl učinka, Marjanović je jedan od najzaslužnijih za pobedu Filadelfije nad Majamijem. Srpski centar postigao je 19 poena uz 12 skokova. Kao šlag na tortu oborio je rekord i prešao granicu od 1000 poena. Za to mu je trebalo svega 1574 minuta na parketu. Marjanović se nalazi na drugom mestu  na listi aktivnih igrača lige. 

Brži od njega bio je samo njegov saigrač Džoel Embid, a kuriozitet je da je upravo umesto povređenog Embida Marjanović dobio mesto u startnoj postavi i na najbolji način je ućutkao kritičare. 

Marjanović je oduševio celokupnu košarkašku javnost u NBA ligi, pa tako i komentatora utakmice, koji je prilikom jedne situacije, kada je srpski košarkaš u svom stilu izvukao jednu akciju pod košem i zakucao uzviknuo: „On je čovek koji đubre pretvara u zlato!„.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter