3
Košarka

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ ODABRAO: Ovi igrači idu da Srbiji donesu Svetsko prvenstvo!

Objavljeno: 20.02.19 u 12:19

Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, odabrao je igrače koji će nastupiti na utakmici protiv Estonije u Talinu.

Košarkaši Srbije danas su otputovali u Estoniju gde će sutra od 18 časova odigrati potencijalno odlučujući meč u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Srbiji je potrebna pobeda protiv Estonije ili protiv Izraela u nedelju kako bi i matematički obezbedila plasman na Mundobasket u Kinu, a za nju će se u Talinu boriti sledećih 12 igrača:

Miloš Teodosić, Ilija Đoković, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Ivan Paunić, Marko Simonović, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović, Đorđe Gagić.

Sa spiska su otpali nedovoljno oporavljeni Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Stefan Pot i takođe roviti Vladimir Lučić, Stefan Jović je povređen pa se nije ni našao na prvobitnom spisku, dok Real Madrid nije pustio Ognjena Kuzmića zbog problema na relaciji Real Madrid – Košarkaški savez Srbije.

Vasilije Micić i Nikola Milutinov će se ekipi priključiti ukoliko bude bilo neophodno za meč sa Izraelom.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter