0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRINKJERI TEK SADA MOŽE DA TRLJA RUKE: Vest koja će sigurno obradovati ‘Grobare’…

Objavljeno: 19.02.19 u 19:27

Košarkaši Partizana osvojili su Kup ‘Radivoja Koraća’, čime je moral ekipe na maksimalnom nivou pred nastavak sezone.

Kup je osvojen, ali sada tek sledi ono najvažnije, a to je borba za krunu u ABA ligi i povratak u Evroligu. Vremena za slavlje nema, mada klupska pauza sledi usled FIBA prozora. Ona će Partizanu dobro doći, pre svega da se slegnu emocije i glava namesti za završnicu ABA lige. Druga veoma važna stvar je da se oporave povređeni igrači.

Upravo na tom planu dobre vesti stižu za navijače Partizana. Naime, Rade Zagorac koji je protiv Krke povredio zadnju ložu oporavio se i počeo je sa treninzima. Ista je situacija i sa Aleksejom Nikolićem koji je protiv Budućnosti iskrenuo skočni zglob. Obojica su propsustila kup u Nišu, ali će biti spremna za dvoboj sa Crvenom zvezdom u ABA ligi.

Derbi je na programu 3. marta, Partizanu eventualna pobeda donosi treće mesto na tabeli i duele sa Cedevitom u polufinalu, dok je Crvena zvezda sigurno prvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter