0
Košarka

NBA ‘OL-STAR’: Pobedio Lebron, Durent MVP, oprostili se Vejd i Novicki – priča se o potezu Jokića nad Džejmsom (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.19 u 09:15

Srpski centar solidan u porazu svoje ekipe u Šarlotu.

Tim Lebrona Džejmsa je noćas savladao ekipu Janisa Adetokumba rezultatom 178:164.

Veći deo utakmice je prednost bila na strani Janisove ekipe, ali je presudilo poslednji deo utakmice kada je Lebronova ekipa serijama poena smanjivala zaostatak. Već sredinom prve deonice su saigrači grčkog košarkaša imali dvocifreni plus, dosta se igrača izmenjalo tokom prvog perioda, a među njima šansu je dobio i Nikola Jokić koji je svoj boravak na terenu otvorio sa šest poena. Ispostavilo se da će to biti svi koševi srpskog centra noćas.

Tim Janis je u prvoj četvrtini ubacio neverovatnih 53 poena i već je na kraju te deonice imao plus 16. Uspeli su da sačuvaju dvocifreni plus do polvremena, ali je isti krenuo da se topi sredinom treće deonice. I nju je Janisov tim počeo dobro pošto je imao maksimalnih plus 20, nakon čega je krenula serija poena kojom su Lebronovi saigrači do kraja kvartala stigli do vođstva i preorketa.

Tim Lebron je postigao ravno 50 poena u trećoj četvrtini i tako imao prednost pred ulazak u poslednju. U njoj opet sjajna igra saigrača Lebrona Džejmsa i veliki pad u redovima rivala, te ispostaviće se, lako izvojevana pobeda u finišu.

Za najkorisnijeg igrača ‘Ol-star’ utakmice odabran je Kevin Durent koji je bio najbolji u pobedničkom sastavu sa 31 poenom i sedam skokova. Kod Lebrona je 20 poena imao Klej Tompson, sam Džejms ubacio je 19 koliko je imao i Lenard. Najviše poena na utakmici imao je Janis Adetokumbo, 38, uz 11 skokova, a Pol Džordž ga je pratio sa 20. Jokić je na terenu proveo nešto više od 13 minuta i imao šest poena i devet skokova uz samo jedan promašaj iz igre, dok je Nikola Vučević za skoro 12 minuta na parketu imao četiri poena, pet skokova i dve asistencije.

(Izvor: YouTube/Ultimate GFX)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter