9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen

ODLUKA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI DANIMA: Kontakt kojim je Beron napravio faul 0,01 sekundu pre kraja i pogurao Partizan ka trofeju (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.19 u 19:13

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u pravoj drami 76:74 i osvojili su Kup ‘Radivoja Koraća’.

Biće povika na sudijsku trojku Ilija Belošević, Milivoje Jovčić i Uroš Obrenknežević od strane navijača Crvene zvezde. Naime, 0,2 skeunde pre kraja Bili Beron je napravio faul nad Džokom Lendejlom. Iz tabora crveno-belih su se bunili, ali…

Na usporenom snimku se videlo kako Amerikanac hvata Australijanca za ruku, kojim intezitetom teško je reći, ali čini se da je sudijska trojka donela pravu odluku. Uverite se sami:

Kasnije je Džok Lendejl pogodio oba slobodna bacanja i doneo Partizanu sedmi trofej u ‘Kupu Radivoja Koraća’. Crvena zvezda ih ima šest.

0
0

9 Komentara

  1. Apostrofirate nespornu situaciju, dakle faul Berona je postojao i očigledan je. A sporne situacije, kojih je bilo mnogo više od već pominjanog nedosuđenog faula u napadu Renfroa. Sporne situacije su Perperogluova trojka u trećem periodu, bez provere je dosuđena kao dvojka. Dalje, nakon očiglednog faula nad Ristićem pri defanzivnom skoku i udaranja po licu, ne sudi se ništa, pušta se još 3 sekunde iako Ristić prijavljuje povredu. U fudbalu se prilikom udarca u glavu prekida utakmica, a kamoli u košarci. Na sve to se, nakon ukradenog vremena, sudi 8s i neprevođenje lopte. Dalje, Renfro ne prevodi loptu na vreme i na 15s do isteka napada se svira Čoviću faul, nad Renfroom i umesto lopte za Zvezdu, poklanjaju se slobodna bacanja i potencijalna dva poena. Očigledno je da Zvezda nije smela da uđe u egal završnicu, jer je na taj način bila osuđena na poraz. Postavlja se pitanje zbog čega su sudije sudile onako kako su sudile i da li su slučajno u sve to umešani mnogo, mnogo moćniji ljudi, svojevremeno od Čovića oterani iz Zvezda, a koji za sada iz senke, preuzimaju i vode Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sporan je faul u napadu nad Covicem 34 sekinde pred kraj ….
    Iz aviona se vidi da je bio faul u napadu i lopta za zvezdu ….

    0
    0
    Odgovori
  3. Faul u napadu renfroa nad covicem nije svirana to je sporna(sramna)odluka sudija na ovom mecu.ta odluka je odlucila pobednika.

    0
    0
    Odgovori
  4. Faul Berona nije sporan uopšte ali je mnogo sporno i na žalost nedosudjena lična u napadu Renfroa (koja takodje nje sporna za sve sem za sudije ) i posle trojka je rešila utakmicu .

    0
    0
    Odgovori
  5. leva ruka na levoj ruci pogledajte dobro puštajte koliko god hoćete i kome hoćete čist faul sada što je za Partizan e to je nešto drugo …

    0
    0
    Odgovori
  6. E moji novinari valda treba da ste u Nisu a ne da snimate TV…PS Ukljucite neke donacije da vam bar kupimo bolji telefon jer kvalitet videa koji postavljate na YT kanalu je 240p a sada je 2019 godina postoji i HD…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter