21
Košarka

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ REVOLTIRAN: Košarkaški savez Srbije ne postoji, ovo je sistemska krađa Crvene zvezde!

Objavljeno: 17.02.19 u 20:24

Prvi čovek Crvene zvezde je pred novinarima revoltirano rekao šta mu je na duši posle poraza od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća.

 

– Radi se o evidentnoj sistemskoj krađi. I vraćamo se u ona vremena za koja znako šta se dešavalo. Sve ste videli. Košarkaški savez Srbije ne postoji, to je skup ljudi koji su zalutali. Pogledajte ložu, da li je tamo sedeo ijedan predstavnik Crvene zvezde.

Imao je šta da kaže o suđenju.

– Belošević je celu utakmicu, tendenciozno i vrlo lukavo, potkradao Crvenu zvezdu. Na kraju su dovršili posao. Čist faul u napadu koji nije sviran, pre toga ih je nagradio sa dva bacanja jer nisu na vreme preneli loptu. Na kraju i Obrknežević svira faul koji se u košarci uopšte ne svira. Ako je to svirano, onda je moralo i nad Perperogluom.

Na kraju se osvrnuo i na to što predstavnici Crvene zvezde nisu izašli na ceremoniju dodele medalja.

– Ne mogu da čestitam nekom ko krade, tako neću i večeras – poručio je Nebojša Čović.

0
0

21 Komentara

  1. PRAVA POBEGULJA. PREKO
    SUDIJA. PERE VELIKI NOVAC
    PA TAJ OBERKNEZEVIC JE
    VECI ZVEZDAS OD TEBE.
    KOGA TI FARBAS. SEJES MAGLU.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odakle njemu toliko pare što to nekaze I dokaže ta je to pošteno zaradio?Kao kordinator na jug srbije svaki siptar imo njegov broj telefona što to ne kaže u javnost.

    0
    0
    Odgovori
  3. cim izgubis neku vazniju utakmicu odmah su ti krive sudijei kosarkasni saveze prvo od buducnosti finale aba lige sad i kup koraca

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo nemoj ti o postenju keve ti lopino belosvetska koliko si pokrao i osiromasio ljude zato cuti i pokri se usima srama nemas jado jadna idi leci se

    0
    0
    Odgovori
  5. Čoki dlaku menja ali cud nikada… Ali svaka cast sto ste pobegli, jer bi verovatno ukrali pehar i medalje. E od tavih ja se plasim za Srbiju..

    0
    0
    Odgovori
  6. šta ti radiš u sportu bre Čoviću ti si političar i dr idi bre i nemoj molim te o poštenju da pričaš uništio si Partizan zbog kompleksa i Duleta ali sve se u životu vrati sve baš sve šta nam radite u fudbalu ali neka posle kiše uvek dođe sunce.

    0
    0
    Odgovori
  7. COVICU , VAZNO TI POSTOJIS
    NAJVECI MANIPULANT OD
    KAD JE KOSARKA. IZVODIS
    IGRACE,PREKIDAS MECEVE
    ZABRANJUJES IZLAZAK TIMA
    ZA ZAVRSNI CIN,MA TEBE TEBA KAZNITI I TO JAKO !

    0
    0
    Odgovori
  8. ZLOG COVEKA BOZE DRAGI …od kada postoji ova moralna gromada u kosarci, jedino sto je radio je da zlu krv maximalno raspiruje u sport. Na kraju krajeva gospodine Covicu ako ces ti pricati o kradji i obrazu onda je ovo stvarno zadnje vreme doslo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter