0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI LUDIM ODGOVOROM OBELEŽIO KONFERENCIJU: Koga želi u finalu? Ni Zvezdu ni Megu, već…

Objavljeno: 16.02.19 u 19:47

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je konferenciju za medije nakon pobede njegovog Partizana nad FMP Železnikom obeležio jednom upadicom.

Prvi je komentar utakmice dao Novica Veličković:

– Očekivali smo tešku utakmicu protiv FMP-a, kao i svaki put. Zahtevna utakmica koju smo kontrolisali svih 40 minuta. Srećan sam zbog pobede, i čestitao bih FMP-u na korektnoj igri. Ostaje nam da se spremimo za sutra.

Upitan da prokomentariše koga priželjkuje u finalu, Veličković nije stigao da odgovori pre nego što je u reč kapitena „upao“ trener Andrea Trinkijeri i nasmejao sve  kratko poručivši:

Real Madrid, aludirajući na polufinale Kupa Kralja koje Madriđani igraju protiv Huventuda.

Potom je Veličković dobio priliku da kaže svoju želju:

– Spremićemo se, gledamo naš posao. Imamo 24 sata da se spremimo, i to je to, zaključio je kapiten crno-belih.

Trinkijeri.je svoj deo konferencije otvorio rečima:

– Ukoliko me neko pita koga želim, neću mu odgovoriti jer postoje neka pitanja koja se odmah guraju „na stranu“. Čestitam FMP-u. Tvrda utakmica, puno kontakta, oni igraju dobru košarku. Mi smo igrali dobru odbranu, ali je mana što žurimo, trošimo lopte… Radićemo na tome. Ipak, bolje je da imamo dobru odbranu koju kvarimo u napadu, nego da nemamo ni dobru odbranu, zaključio je Trinkijeri.

U drugom polufinalu igraju Crvena zvezda i Mega Bemaks.

(Iz dvorane Čair – Sanja Mirković i Aleksandar Ilić)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter