0
Košarka

FOTO: YouTube/Printscreen

OL-STAR: Američke zvezde u razvoju razbile Bogdana i Dončića (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.19 u 09:05

Utakmicom američkih ‘Zvezda u usponu’ i ‘Tima sveta’ počeo je Ol-star vikend u Šarlotu, a Srbija je imala jednog predstavnika, branioca trofeja.

U Šarlotu je startovao Ol-star vikend, a ‘Zvezde u usponu’ koje predvode mladi Amerikanci demolirale su ‘Tim sveta’ 161:144. Naravno, nije ovo bila ozbiljna utakmica, egzibicija u kojoj se nisu baš snašli igrači oba tima, postignuto je čak 305 poena, ali je bilo dosta promašenih zakucavanja i loših dodavanja.

Srpski as Bogdan Bogdanović branio je priznanje najboljeg košarkaša prošlog meča kada je ‘Svet’ slavio protiv ‘Zvezda u usponu’. Imao je bivši košarkaš Partizana dobru rolu i jutros, ali nije bio blizu trofeja. Reprezentativac Srbije je igrao 24 minuta, ubacio je 15 poena (5-11 iz igre, to jest 5-11 za tri poena), pet puta je uhvatio loptu i šest puta je asistirao. Luka Dončić je ubacio 13 poena, a najefikasniji u ‘Timu sveta’ bili su Simons sa 28 koševa i Markanen sa 21 poenom.

Trofej najboljeg igrača prvog Ol-star dana podigao je Kajl Kuzma koji je ubacio čak 35 poena u pobedi mladih Amerikanaca, pri tom je uhvatio šest skokova i imao dve asistencije. Pratio ga je Tatum sa 30 poena, dok je Jang dodao 25 poena.

Do kraja Ol-star vikenda ostalo je da se održe takmičenje u brzom šutiranju trojki, zakucavanju i duel Lebronovih zvezda protiv Janisovih, što će se dogoditi u noći između nedelje i ponedeljka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter