0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NESUĐENI JUNAK DINAMIKA: Glišić posle meča – ‘Neverovatna utakmica, ostaje žal’

Objavljeno: 15.02.19 u 22:08

Košarkaš Dinamika Miloš Glišić odigrao je možda i meč svoje dosadašnje karijere ubacivši Crvenoj zvezdi 23 poena u meču četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća.

Ipak, nije uspeo Glišić da partiju za pamćenje (dodao još devet skokova i tri asistencije, bez ijedne izgubljene lopte) kruniše pobedom, pošto je Crvena zvezda slavila rezultatom 75:70.

– Neverovatna utakmica za mene, stručni štab, klub… Ostaje žal jer nismo iskoristili veliku šansu protiv velikog protivnika. Na kraju su pokazali čvrstinu, mi nismo uspeli da odgovorimo, pogodimo neke šuteve, da odbranimo… Ipak, veoma sam ponosan na svoje saigrače jer smo odigrali ovakvu utakmicu. Ovo može samo da nam donese dobro u nastavku sezone, rekao je Glišić posle sjajne partije.

Istakao je potom da će ovaj susret dosta značiti ekipi Dinamika u nastavku takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije:

– Znači nam ovo jer se mi iz domaće lige borimo protiv abaligaša, i teško je. Verovali smo da možemo da odigramo dobro, da možemo da budemo ravnopravni, ali nismo imali sreće. Ostaje veliki žal. 

Na kraju je na red došla i njegova partija:

– Sigurno da mi je drago što sam ovako odigrao, svi znamo kakva je ekipa Crvena zvezda, ali bi mi bilo draže da igramo u polufinalu, zaključila je Dinamikova „sedamnaestica“.

(Iz dvorane „Čair“ – Sanja Mirković i Aleksandar Ilić)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter