0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ POSLE DINAMIKA: Povrede i bolesti poremetile ekipu, bićemo bolji sutra

Objavljeno: 15.02.19 u 22:41

Trener Milan Tomić je posle pobede nad Dinamikom na konferenciju za medije čestitao rivalu na dobroj utakmici, ali i svojim igračima na trijumfu uprkos deficitu od 13 poena.

– Čestitam Dinamiku na odličnoj igri, ali sa druge strane i mom timu što su se vratili posle ‘minus 13’. I takve utakmice treba dobiti. Čestitam im što su dobili ovaj meč, pobeda je pobeda. Sigurno je da nismo odigrali dobru košarku ni u odbrani ni u napadu, ali… Nije opravdanje, Filip Čović je sedam dana bio bolestan, odradio je jedan trening, Perperoglu je deset dana imao problema sa leđima, Lazić se vratio posle šest nedelja… Promenila se malo hemija ekipe. Sigurno je da ćemo biti bolji u polufinalu, rekao je Tomić na početku konferencije.

Usledilo je pitanje koje je pomalo naljutilo Tomića, a koje je bilo vezano za broj slobodnih bacanja (Crvena zvezda je šutnila 23, Dinamik ih izveo četiri): 

– Mislite da su nam sudije pomogle? Bilo ih je 23, a možda je trebalo da ih bude 40, rekao je Tomić.

Što se sutrašnjeg meča protiv Mega Bemaksa tiče, Tomić je istakao da očekuje sličnu igru Mege kao što je Dinamik igrao:

– Imaju veliki broj igrača koji mogu da pogode trojku, igraju dobru tranziciju, naše je da se pripremimo, istakao je Tomić, koji je još jednom ponovio:

– U kupu nema favorita. Uvek se u tom takmičenju dešavaju najveća iznenađenja, što ste videli i večeras, zaključio je trener Crvene zvezde.

(Iz dvorane Čair – Sanja Mirković i Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter