0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka EuroCup season 2018-2019 Crvena Zvezda v Unicaja Malaga Dejan Davidovac Beograd, 02.05.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DAVIDOVAC ZA HOTSPORT: Nema umora, najvažnija je pobeda!

Objavljeno: 15.02.19 u 22:16

Jedan od najvažnijih igrača u pobedi Crvene zvezde nad Dinamikom od 75:70 bio je Dejan Davidovac.

Trener Milan Tomić je sjajnom beku ukazao poverenje u organizaciji igre, a on mu je uzvratio sa 13 poena, od čega tri trojke, i uz Bilija Berona, Ognjena Dobrića i Borišu Simanića znatno doprineo trijumfu nad Dinamikom.

Posle meča, Davidovac je u izjavi za HotSport rekao da je večerašnji meč bio znatno teži od očekivanog:

– Teška utakmica. Očekivali smo da će biti teško, ali ne ovoliko. Sve u svemu, pobeda je najvažnija. U Kupu Radivoja Koraća razlika se ne računa, najvažnije je da idemo dalje, nema previše vremena za neko pripremanje, spremanje, igra se dan za dan tako da nas sutra očekuje nova utakmica i nadam se bolje izdanje.

Upitan da li bi veća potrošnja večeras mogla da ima uticaja na sutrašnji meč protiv Mega Bemaksa, Davidovac je istakao:

– Ne razmišljamo u tom pravcu. Imali smo tokom sezone dosta „vezanih“ utakmica, tako da ne razmišljamo o umoru. Idemo sutra na pobedu. 

Iako organizovanog navijanja nije bilo, podrška u vidu pesme sa tribina nije izostala, što je košarkaša crveno-belih dodatno inspirisalo:

– Mnogo nam znači podrška, nadam se da će tako i ostati do kraja Kupa, zaključio je Davidovac.

(Iz dvorane „Čair“ – Aleksandar Ilić i Sanja Mirković)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter