Nema dileme, Partizan je dobio veliko domaće pojačanje pred završnicu sezone u kojoj se napada titula u ABA ligi, KLS ligi i kup.

Posle Burgosa, transfer Ognjena Jaramaza u Partizan potvrdili su sami crno-beli. Reč je o pozajmici do kraja sezone, koja bi mogla biti produžena i na još godinu dana. Sada je i sam Ognjen Jaramaz otkrio zbog čega napušta ACB ligu i seli se u Beograd.


– Bilo je veliko zadovoljstvo biti deo porodice San Pabla. Veoma sam zahvalan za podršku koju sam dobio od navijača i ljudi iz Burgosa, ali na kraju krajeva – kao igraču mi je najvažnije da redovno igram. Zbog tog razloga, odlučio sam da je najbolja opcija za mene da igram za Partizan do kraja sezone – istakao je Nikola Jaramaz.

Mladi plejmejker, koga su Njujork Niksi odabrali na NBA draftu 2017. kao 58. “pika” zapravo se vratio u Partizan, za koji je nastupao u mladim kategorijama. Takođe, igrač crno-belih bio je i njegov stariji brat, Nemanja. Ognjen će se naći u timu Partizana za predstojeći Kup ‘Radivoja Koraća’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.