Nakon uspešno obavljenih lekarskih pregleda, Kej Si Rivers je i zvanično pojačao Crvenu zvezdu, potvrdili su crveno-beli na svom zvaničnom sajtu.

Ovaj 31-godišnji košarkaš je između ostalog nastupao za Beneton, Lokomotivu, Himki, dva puta je nosio dres Real Madrida, jednom Panatinaikosa i Bajerna, a u Zvezdu stiže iz Ređo Emilije.


Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu, video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera… bilo je veoma uzbudljivo,bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima? Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim, da pomognem klubu da osvoji najvažniji trofeje i vrati se u Evroligu.To je moj cilj, izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima. Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba…vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?, rekao je Rivers po potpisivanju ugovora.

On je zadužio dres sa brojem 23, inače vlasništvo Marka Gudurića pre odlaska u Fenerbahče, a ovaj broj je na leđima nosio i po mnogima najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan, kao i Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa..