Srpski kapiten Miloš Teodosić rastao se sa LA Klipersima i sada se nagađa o njegovom povratku u Evropu.

Anadolu Efes je navodno baš zainteresovan, a mnogi ga ponovo vide u CSKA iz Moskve gde je proveo veličanstvenih šest godina. Ipak, ako je verovati rečima predsednika CSKA Andreja Vatutina, onda je Miloš Teodosić spreman samo za Srbiju. Prvi čovek ‘armejaca’ je otkrio detalje telefonskog razgovora sprskog plejmejkera i njega.


– Kako sam ja razumeo on nije još uvek doneo odluku o budućnosti. Da li će da se odmah vrati u Evroligu ili će da odmori i zaleči sve povrede kako bi bio spreman za Mundobasket. Želi da igra za reprezentaciju i namerava da uradi sve što je moguće kako bi bio spreman za Mundobasket – rekao je Vatutin za ‘Izvestiju’.

Andrej Vatutin je govorio i o karijeri Miloša Teodosića u NBA ligi.

– On je velemajstor košarke, ali za NBA moraš da tamo odeš mlad i da budeš zdrav, a on nije imaos reće sa povredama. U svakom slučaju, neka je probao, da nije otišao kajao bi se do kraja života – istakao je Vatutin.

Vest iz Rusije svakako može da raduje navijače u Srbiji, sad bi trebalo videti sledeći korak Tea, a ‘Delije’ se još uvek nadaju njegovom povratku u domovinu i debiju u njemu volejnom klubu Zvezdi.