0
Košarka

KAPITENI ODABRALI: Jokić i ‘Tim sveta’ protiv Lebronovih Amerikanaca za ol-star spektakl!

Objavljeno: 08.02.19 u 09:30

Konačno bi ol-star utakmica mogla da bude interesantna, s obzirom na razvoj situacije i odabir igrača koji će nastupiti na ovoj utakmici.

Tako će za tim „Janis“, čiji kapiten je Janis Andetokumbo, pored našeg Nikole Jokića nastupiti Stef Kari (SAD), Džoel Embid (Kamerun), Pol Džordž (SAD), Kemba Voker (SAD), Kris Midlton (SAD), Rasel Vestbruk (SAD), Dianđelo Rasel (SAD), Blejk Grifin (SAD), Kajl Lauri (SAD, Nikola Vučević (Crna Gora), Dirk Novicki (Nemačka) i naš Nikola Jokić.

Interesantno je da je Grk našeg centra izabrao kao drugog u izboru rezervi, nakon što je prvo „uzeo“ sa igrača Krisa Midltona.

U ovom timu je trebalo da bude i Ben Simons (Australija), ali su Andetokumbo i kapiten drugog tima Lebron Džejms „razmenili“ Simonsa, koji je završio kod Džejmsa, odnosno Rasela Vestbruka, koji će nastupiti u ekipi Janisa.

Pored kapitena Džejmsa i već spomenutog Simonsa, drugu ekipu će činiti sve sami Amerikanci – Kevin Durent, Kajri Irving, Kavai Lenard, Džejms Harden, Entoni Dejvis, Klej Tompson, Demjan Lilard, Lamarkus Oldridž, Karl-Entoni Tauns, Bredli Bil i Dvejn Vejd.

Vejd i Novicki su u ol-star ekipe izabrani kao veterani.

Ol-star vikend će biti održan od 15 – 17. februara u Šarlotu.

(Youtube/ NBA)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter