0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

NBA: Sjajna partija Bogdana Bogdanovića u porazu od Klipersa – Bjelica ubacio trojku, Bobi gledao sa klupe (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.19 u 00:00

Nakon ove pobede razlika između Klipersa i Kingsa iznosi tri pobede.

Ekipa Los Anđeles Klipersa uspela je da na svom terenu rezultatom 122:108 savlada Sakramento Kings.

Ovo je bio direktan duel konkurenata za plej-of, a može se reći da je pitanje pobednika rešeno već nakon prve deonice. Klipersi su tada imali prednos od 13 poena, koju su uspeli da odbrane do kraja meča. Kasnije su ‘kraljevi’ uspelo da podignu nivo igre, ali je to bilo daleko od potrebnog da bi se upisao trijumf. Najbliži izjednačenju bili su na četiri minuta do kraja meča, tada je bilo ‘minus devet’, ali su domaći dodali gas i na kraju trijumfovali.

Najviše poena u sastavu Kingsa postigao je Foks, 21, dok ga je pratio Bogdan Bogdanović sa 19. Nemanja Bjelica je bio starter, ali ovo za njega neće biti noća za pamćenje pošto je postigao samo tri poena. Na drugoj strani Harel je ubacio 25, Haris 18. Boban Marjanović nije ulazio u igru, dok u timu ponovo nije bilo mesta za Miloša Teodosića.

(VIDEO:YOuTube/ExYusport)

U dugom meču koji je počeo od 21.30 košarkaši Čikaga su na svom parketu poraženi od Klivlenda rezultatom 101:104. Veoma zanimljiva utakmica tokom koje je rezultat većim delom bio na ‘klackalici’ rešena je panl završnicom. Delavedova je sa dva slobodna bacanja, nakon poena Burksa ‘overio’ pobedu Klivlenda. U poraženom sastavu najbolji je bio Markanen sa 21 poenom, dok je su na drugoj strani Burks i Klarkson ubacili po 18, a Osman 17.

NBA, rezultati

Čikago – Klivlend 101:104
(Markanen 21 – Klarkson, Burks 18)

Klipersi – Sakramento 122:108
(Harel 25 – Foks 21)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter