0
Košarka

FOTO: STARSPORT

HAOS U KLS: Igrači Vršca napustili utakmicu, prekid i u Novom Pazaru – kazne na sve strane

Objavljeno: 28.01.19 u 19:25

Iza nas je 17. kolo Košarkaške lige Srbije koje je proteklo u znaku prekida, nesportskih poteza i kazni za više klubova.

Najveću kaznu dobio je OKK Novi Pazar čiji je meč protiv Slobode iz Užica prekinut zbog, kako je navedeno u saopštenju, nesportskog ispada gledalaca’.

Novopazarci će morati u kasu KLS da uplate iznos od 160.000 dinara. Kada se desio incident, utakmica je prekinuta, da bi potom tribine bile ispražnjene, a potom i meč bio nastavljen i gosti su slavili rezultatom 99:98.

Možda i veći haos, ali uz nešto manju kaznu, viđen je u Valjevu, gde je Metalac slavio protiv Vršca, ali uz velik ispad gostujućeg tima.

Naime, posle nekoliko tehničkih grešaka koje su dodeljene njihovim igračima tokom meča, cela ekipa Vršca je napustila teren.

Nakon nešto više od pet minuta ipak su se vratili na parket i dovršili utakmicu koju su izgubili sa 80:66, ali ih sada čekaju brojne kazne.

Klub će zbog izlaska sa terena morati da plati 120.000 dinara, a kažnjeni igrači pojedinačno po 12.000 dinara zbog dobijenih tehničkih grešaka.

Sulžbeni predstavnik Vršca Majstorović kažnjen je sa dve utakmice suspenzije, dok će Milan Radivojević morati da plati čak 36.000 dinara zbog ‘vređanja i pretnji sudiji’. Ista kazna čeka i košarkaša Metalca Đorđa Kaplanovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter