0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Sjajni Bajern nadoknadio 18 razlike u Podmoskovlju

Objavljeno: 25.01.19 u 20:24

Već nakon prve četvrtine Bavarci su bili u prilično nepovoljnoj situaciji.

Međutim, Bajern je uspeo da na kraju savlada Himki rezultatom 71:60, dok je sa 80:75 Darušafaka pobedila Baskoniju.

Odlično je Himki ušao u utakmicu i u prvih deset minuta razbio ekipu Bajerna koja je u toj deonici jedva stigla do dvocifrenog broja poena. Na ulazu u drugi kvartal je ruski tim imao čak plus 18, da bi usledila jedna izuzetno loša četvrtina Himkija koji je do poluvremena postigao samo 12 poena.

Kako je zalog bio veliki, uprkos dosta boljoj igri tima iz Minhena u drugoj deonici, Himki je imao plus pet na poluvremenu. Međutim, kako je Himki odigrao verovatno i najlošije poluvreme u sezoni, ruski tim je bio osuđen na poraz. Samo 20 poena postigao je Himki u celom drugom poluvremenu, a ukupno je u drugoj, trećoj i četvrtoj deonici ubacio tek četiri poena više nego u samo prvoj.

Derik Vilijams je bio najbolji u timu Dejana Radonjića sa 20 poena, dok je Vladimir Lučić imao 15, a Nihad Đedović deset. Sa po 13 su u Himkiju najbolji bili Malkolm Tomas i Džordan Miki.

Prilično neizvesno bilo je u Istanbulu gde je utakmica rešena tek u finišu, u korist domaće Darušafake. Presudile su odlične role Tonija Dalgasa i Majkla Erika koji su ubacili nešto manje od polovine poena domaćeg sastava. Met Džening je u sastav Baskonije imao odlično veče i 18 poena, a Johanes Vojtman 14.

EVROLIGA, 20. kolo:

Četvrtak:

Fenerbahče – Olimpijakos 90:75
Makabi – Panatinaikos 84:75
Armani – Žalgiris 80:70
Real Madrid – Efes 92:84

Petak:

Himki – Bajern 60:71
Darušafaka – Baskonija 80:75

19.00 Budućnost – Gran Kanarija
21.00 Barselona – CSKA

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter