4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

STEFAN JANKOVIĆ: Dajte nam Zvezdu u četvrtfinalu!

Objavljeno: 24.01.19 u 21:07

Centar Partizana Stefan Janković poslao je jasnu poruku ‘večitom rivalu’, mada teško da će mu se želja ostvariti.

Pobedom u Monaku Partizan se približio četvrtfinalu Evrokupa. Šta više, Partizan bi u slučaju pobede protiv Lijetuvos Ritasa u Beogradu mogao kasnije u Berlinu da napadne prvo mesto u grupi. To znači da bi se u četvrtfinalu ukrstio sa grupom u kojoj je Crvena zvezda.

Tim povodom je svoju želju izrazio centar ‘parnog valjka’ Stefan Janković, a ona glasi da se u TOP 8 fazi sastanu sa Crvenom zvezdom.

– Bila bi odlična stvar da imamo dva srpska predstavnika u top 8 fazi Evrokupa. Prešao sam u Partizan, ali to ne znači da mislim nešto loše o crveno-belima. Voleo bih da i oni prođu dalje. Bila bi prava ludnica u „Pioniru“ ukoliko bismo igrali jedni protiv drugih. Ja volim da igram u takvoj atmosferi i to mi je super. Ali ima još da se igra do četvrtfinala. Prvo da izborimo prolazak dalje, pa ćemo onda pričati o rivalima – rekao je Stefan Janković za ‘Informer’.

Partizan sudbinu u Evrokupu drži u svojim rukama, dok Crvena zvezda zavisi od sebe, ali pre svega od Unikahe.

0
0

4 Komentara

    • Pa sta bi sa osvajanjem Euro kupa znas kako se kaze “ ko se zadnji smeje…“ a sto se tice Eurolige zaboravi Buducnost lagano ove godine uzima Aba ligu, a bice plakanje u Aprilu i Maju tj “ repriza proslogodisnjeg plakanja iz Podgorice “ i nadamo se i u Junu

      0
      0
      Odgovori
      • Svako ko je realan znao je da nece Zvezda osvojiti EK,ali osto tako svako ko je realan z a da partizan ne moze da dobije Zvezdu u 2 ili 3 tekme…ziv bio pa video…plakaces !!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter