0
Košarka

MELO NA METI ‘JEZERDŽIJA’: Lejkersi žele Entonija, ali postoji jedan problem (FOTO)

Objavljeno: 22.01.19 u 18:31

Karmelo Entoni nastavio je svoje „putešestvije“, nakon odlaska iz Hjustona u Čikago uskoro će se rastati i sa Bulsima, ali ne bi trebalo dugo da bude bez kluba.

Za jednog od najboljih košgetera u istoriji lige zainteresovani su Los Anđeles Lejkersi, ali „jezerdžije“ neće Mela dovoditi po svaku cenu.

Naime, iako postoji želja da upare dvojicu prijatelja – Entonija i Lebrona Džejmsa – kako bi Melo oživeo karijeru, prethodno će Lejkersi morati da se rastanu sa nekim igračem kako bi napravili mesto u sastavu. Problem je u tome što Lejkersi ne žele da otpuste igrača koji ima zagarantovan ugovor kako bi napravili mesta za Entonija. Mada, s obzirom na to da je Džejms poznat kao neko ko voli da bude okružen prijateljima, izvesno je da će u nekom momentu Medžik Džonson popustiti, a Melo se naći u petorci sa svojim „klasićem“ sa drafta 2003. godine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter