1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

LOMI LI SE U MONAKU: Pred crno-belima velika šansa, ako je iskoriste…

Objavljeno: 22.01.19 u 09:52

U poslednjoj deonici utakmice u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ su crno-beli pokazali da mogu sa Monakom.

(Od izveštača HotSporta iz Monaka)

Partizan je pretrpeo poraz od četiri poena razlike, a veliki korak ka top 8 fazi napravio bi trijumfom od pet ili više poena večeras.

Za razliku od prošlog duela, Andrea Trinkijeri neće računati na Radeta Zagorca, a još jedan iz crno-bele ekspedicije neće igrati pošto je Partizan na put krenuo sa 13 igrača. Očekivalo se u Beogradu da će najveće probleme Partizanu praviti Elmedin Kikanović, kog su centri crno-belih uspeli da zaustave na ‘samo’ devet poena. Recept za bivšeg centra Crvene zvezde postoji, što se ne može reći za Džeroda Džounsa, ali i Derika Nidama koji je ubacio deset poena, ali i zaustavio nalet Partizana kada se meč lomio.

Sem Zagorca i Alekseja Nikolića koji je pod znakom pitanja, Partizan neće imati podršku ‘šestog igrača’, poput one u ‘Pioniru’. Put Monaka je krenulo nekoliko desetina navijača koji će biti podrška u potencijalnom meču sezone.

Nakon tri odigrana kola u top 16 fazi Evrokupa, matematika je sledeća. Monako i Alba imaju po dve pobede i poraz, dok Partizan i Ritas imaju po dva poraza i pobedu. Pobeda crno-belih od pet i više poena razlike ‘zatvara krug’ sa jednim od favorita u grupi, te bi crno-belima u preostale dve utakmice ostao lakši posao za prolaz dalje. Alba je već izgubila od izabranika Andree Trinkijerija, dok će Ritas imati izuzetno težak posao u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter