0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

NBA: Loše veče za Srbe, Kokoškov izgubio, Teo i Bobi gledali – Derik Rouz odigrao ‘kao nekada’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.19 u 09:31

Srpski internacionalci nisu imali dobru noć.

Los Anđeles Klipersi su noćas savladali San Antonio Spars.

Klipersi su slavili rezultatom 103:95, ali u tom trijumfu učešće nisu uzeli srpski košarkaši koji nose dres tog tima. Marjanović i Teodosić nisu bili niti jedan minut na parketu. Najefikasniji u sastavu Klipersa bio je Tobijas Haris sa 27 poena i po devet skokova i asistencija, a Baverli i Herel su ubacili po 18, dok je ovaj prvi imao i 12 skokova.

(VIDEO:YouTube/Ximo Pierto)

Sjajno veče sinoć je imao Derik Rouz, koji je podsetio na slavne dane iz svoje karijere. On je poenima u poslednjoj sekundi doneo Minesoti pobedu na Finiksom rezultatom 116:114. Rouz je uzeo loptu u poslednjem napadu svog tima i sa poludistance pogodio za trijumf. Minesota je gubila na startu četvrte četvrtina, ali su na kraju ipak uspeli da prelome meč u svoju korist.

(VIDEO:YOuTUbe/House of Highlights)

Rouz je ovaj meč završio sa 31 poenom, od čega je 29 postigao u drugom poulvremenu. Pored njega dobru partiju pružio je i Karl Entoni Tauns sa 30 poena i 12 skokova. U sastavu ekipe Igora Kokoškova najbolji je bio Ti Džej Voren sa 21 poenom.

(VIDEO:YouTube/Ximo Pierto)

Pejsersi su vrlo lako došli od nove pobede na svom parketu. Oni su ovog puta rezultatom 120:95 savladali Šarlot. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Viktor Oladipo sa 21 poenom i sedam dodavanja, Kolison je imao 19, a Bojan Bogdanović je postigao 16 poena i zabeležio sedam skokova. U poraženoj ekipi najbolji je bio Kemba Voker sa 23 poena, sedam dovanja i četiri skoka.

(VIDEO:YouTube/Ximo Pierto)

NBA, rezultati

Indijana – Šarlot 120:95
(Oladipo 21 – Voker 23)

Minesota – Finiks 116:114
(Rouz 31 – Voren 21)

San Antonio – Los Anđeles Klipers 95:103
(Oldridž 30 – Heris 27)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter